1-Kurucu ortaklarımızdan Şeref Tanrıverdi mutfaktan.
Fix menü uygulaması ile çalışan mekanda an itibarı ile içki hariç fiyat 2.900 TL. (Güncelleme Şubat 2024) İçki eklendiğinde ise kişi başı 4.000 TL gibi bir fiyatı bulan mekan, çokta makul fiyat sunmamasına rağmen oldukça revaçta. Menünün detaylarına gelecek olursak.
5Masa = Müzik + yemek + samimiyet.
Fine dine yani kelime karşılığı ile “iyi yemek” konseptinde gastronomik lezzetler kusursuz bir ortamda ve hataya yer olmayan bir servis ile sunulmalıdır. Bu tip mekanlarda mutlak misafir memnuniyeti son derece önemlidir.
“Fine Dining” dünyada hızla yayılan ve çok da sevilen bir akımdır. Amaç özenle hazırlanmış bir yemeği, bazen yaratıcı bazen klasik bir sofra sunumu ile unutulmayacak bir deneyim eşliğinde servis etmektir. Bu nedenle bu tip restoranlar genelde kutlamalar, özel geceler, iş yemeği gibi durumlarda tercih edilir.
Tüm gün açık restoranımızda kahvaltıdan akşam yemeğine kadar nefis bir yemek deneyimi ile kendinizi şımartın. Gün boyu açık restoranımızda, çeşitli menümüz ve kusursuz hizmetimizle günün her saatinde açlığınızı giderin.
FineDine, menüler oluşturup onları Tablet cihazlar veya QR kodlar üzerinde görüntüleyebilmenizi sağlayan bir dijital menü yönetimi platformudur. Tarayıcı bazlı kontrol paneli, herhangi bir cihazdan menüleriniz üzerinde kolayca değişiklik yapabilmenize olanak sağlayacaktır.
Zaman geçirmekten keyif alınacak hoş bir atmosferde olup, fine dining'e yakın seviyede yemek ve servisin olduğu, ancak fiyatların daha makul olduğu restoran tipine casual dining denir.
Kadınlar çiçek gibi süslüyorlar mekânlarımızı. Altını da çizerek de söylüyorum, kadınlar bazı erkeklerden daha da iyi içiyorlar içkiyi. Kadınların erkek olmadan gidebildiği mekân başarılıdır ve onlardan biri olduğumuzu gururla söyleyebilirim. MÜMTAZ TİMUR: Kadınların meyhanelere gelişi çok arttı.
Yeni nesil meyhaneler, klasik meyhanelere göre bariz farkları bulunmaktadır. Müziğin ve eğlencenin baskın olduğu modern dekorasyonlar ile süslenen mekanlardır. Doğum günü, vize bitişi, iş çıkışı, proje kutlamaları gibi özel zamanları kutlamak için gidilir.
Meyhanede genelde rakı veya şarap içilir. Rakı içmeninde adabı vardır. Rakıyı güneş battıktan sonra, yavaş yavaş ve muhabbet eşliğinde içmelidir. Masada yaşça en büyük kişi rakı kadehini tokuşturmak için kaldırmadan rakı kadehleri masadan kalkmaz.
Alakart, Fransızca 'a la carte' sözcüğünden gelir. Kafelerde ya da restoranlarda satılan yiyecek ve içeceklerin, bir menüde listelenmesi ve gelen müşterilerin, bu menüden diledikleri yemeği seçmesi anlamını ifade eder. Seçilen yemek, restoranda anlık olarak sunuma hazır hale getirilir.
Kimin
Jordan kimin markası
Amcazade Hüseyin Paşa'nın yalısı kimin
Loreal kimin
Fax Sabun Kimin
Nilüfer Batur kiminle evlendi
Metro Turizm kimin sahibi
Halkbank kimin sahibi kim
Ne böyle sevdalar gördüm kimin eseri
Deniz Koydum Adını kimin için yazıldı
Kuzey Köker kimin oğlu
Anma Arkadaş kimin eseri
Albayrak grubu kimin berat Albayrak
Karsan otomotiv kimin
Gençsen Derneği kimin
444 0 444 kimin numarası
Maslak 1453 kimin
Çanlar Kimin İçin Çalıyor ne anlatıyor
Diken Haber kimin
Karadeniz holding kimin
Nidakule kimin
Gezegen Mehmet kiminle evli
Surname kimin eseridir
Enerya enerji kimin
Sulara giden köprü kimin eseri
Giovane Gentile kimin markası
Global menkul değerler kimin
Balr markası kimin
Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır kimin şarkısı
Startv kimin
Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş kimin şarkısı
Gizem karaca kiminle evli
İkibin yılın sevgilisi kimin
Demet Akalın ilk kiminle birlikte oldu
Avrupa mektupları kimin eseridir
Migros kimin İsrail malı mı
Saklama Beni'de İncila dizide kimin kızı
Çırağan sarayı kimin
Elhanı şita kimin eseri
Skyland kimin projesi
Babür kimin soyundandır