Bu konuma aldığınızda ürünün iç ısısı yaklaşık 5 derece olur. Buzdolabınızın soğutucu bölmesinde saklanabilecek gıdalar içindir. Sadece soğutur. 15-20 saat aralığında, toplam 50 kilo veya 50 litreyi geçmeyecek şekilde yiyecek ya da içeceklerinizi azar azar yerleştirerek soğutabilirsiniz.
Cihazı fişe taktıktan sonra derin dondurucunun soğuması için 2 ila 4 saat bekleyin. Yiyeceklerinizi hava almayacak şekilde paketleyin.
Kurulumu tamamlanan derin dondurucu dik bir konumda ve elektriğe bağlanmadan 4 saat bekletilmelidir. 4 saat sonra derin dondurucunuzun fişini takabilirsiniz. Ancak yiyecekleri yerleştirmeden önce 12 saat daha beklemeniz gerekir.
Ancak yiyecekleri yerleştirmeden önce 12 saat daha beklemeniz gerekir. 4 saat elektriksiz ve 12 saat fişe takılı olarak toplam 16 saat bekledikten sonra derin dondurucunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.
Karkasların dengeleme depolarında 7-8 saat süre ile tutulması, amacı gerçekleştirmek için yeterlidir. Böylesi bir şok soğutma işleminde genel olarak domuz karkasları 8,5-9 saatte, besili koyun ve toklu karkasları da 8-8,5 saatte soğuyabilir.
Temizleme işlemi sonrasında cihazın içinde ıslak bir alan kalmadığına eminseniz cihazın fişini prize takabilirsiniz. Derin dondurucuyu ilk kez kullanmadan önce 2 saat cihazı boş ve kapağı kapalı bir şekilde çalıştırmalısınız. 2 saat sonunda ise dondurmak istediğiniz besinleri dondurucu içerisine yerleştirebilirsiniz.
Küçük bir su miktarının buzdolabı bölmesinde donması yaklaşık 2 ila 4 saat sürebilir. Buz kalıbı kullandığında, daha hızlı donma elde etmek için şu ipuçlarını uygulayabilirsin: Suyu önceden soğut.
Derin dondurucu, gıdaları uzun süre saklamak için kullanılan bir bölme olduğu için genellikle -24 ile -18 derece arasında ayarlanır. Bu derece, gıdaların bozulmasını önler.
Bu işlem, suyun yukarıdan aşağı doğru donmasını sağlar. Donma süresi genellikle 24 saat kadar sürebilir. Donma işlemi tamamlandıktan sonra buz kalıbını dondurucudan çıkarın. Alt kısmında kalan bulanık kısmı keserek ayırabilirsiniz.
Ortalama 24 saat içinde çözünebilen eti kullanımından en az 12 saat öncesinde buzdolabına koyabilirsin. 2 – 3 kg et için bu süre daha uzun olabilir. Dolayısıyla ilk 12 saat sonrasında etin çözünüp çözünmediğini periyodik aralıklarla kontrol ederek takip edebilirsin.
Lazerden kaç saat sonra banyo yapılır
Nevşehir gaziantep otobüs kaç saat
Göcek'ten Fethiye'ye kaç saat
3391 Kilometre Kaç Saat Sürer
Ankara Kaman kaç saat sürüyor
Antibiyotik İle Ateş Düşürücü Arasında Kaç Saat Olmalı
Ankara İstanbul Bostancı hızlı tren kaç saat
Derin dondurucu kaç saatte soğutur
Starfield kaç saatte bitiyor
Kangal Sivas arası otobüsle kaç saat
1 lazer seansı kaç saat sürer
Hızlı tren konya ankara kaç saat
Havuzda kaç saat durulmalı
Akşehir Afyon arası otobüsle kaç saat
Malatya Nevşehir arası otobüsle kaç saat
Kütahya Eskişehir arası otobüs kaç saat
Kuduz aşısı kaç saat içinde yapılmalı
Yarım gün kaç saattir
Türkiye ile İtalya arası uçakla kaç saat sürer
Detroit Become Human kaç saatte biter
Ankara Bandırma arası otobüs kaç saat
Gerede Ankara kaç saat sürüyor
Eskişehir Erdek arası otobüsle kaç saat
Protez tırnak ortalama kaç saat sürüyor
Sorgun Kayseri arası otobüsle kaç saat
Bir seminer kaç saat sürer
Burun ameliyatı en fazla kaç saat sürer
Guatr ameliyatı kaç saat sürer
Amerika uçtan uca kaç saat
H1 İETT kaç saat sürüyor
Kırgızistan ve Türkiye uçakla kaç saat sürer